top of page
Knut%20og%20Hozz_edited.jpg

 Knut Oskarsen

Knut har drevet med hund og hundetrening det meste av sitt liv. Siden midten av 80-tallet har han holdt på med schæferhunder i bruks og lydighet. Han har konkurrert i spor og rundering, klasse A, og har deltatt i 12 NM og 4 Nordisk mesterskap. Han har vunnet Nordisk mesterskap i sporhundgruppen en gang.

 

Knut har holdt mange kurs og har vært instruktør på Sølen flere ganger. Knut har avlagt prøver i IPO og har oppnådd IPO 3 med cert.

Brukshundegenskapene og linjer som passer for vår avl, er noe Knut har interessert seg for i mange år.

 

Knut driver aktivt med Orex Aykmar som han konkurrerer i NBF og IGP med. Orex har fått SG på utstilling og er avlskåret. Han har B på hofter og 0 på albuer.

Christine Movik

og Kenneth Mathsen

Kenneth har holdt på med hund siden han var 14-år. Konkurrert I RIK, tidligere RRP og RSP (Rundering og Spor) og har tatt NM tittelen i RRP 2 ganger. Kenneth har også vært aktiv i Norske Redningshunder og har 2 godkjente hunder bak seg, og jobber nå med å godkjenne Vargfjells Tundra i Norske Redningshunder. Planen er også å konkurrere i Bruks, og snuse litt på IGP.

Kenneth er utdannet instruktør/dommer i Norske Redningshunder, og også MH, FA Figurant.

 

Christine har holdt på med hund siden hun var 12-år. Konkurrert i LP, Agility og Freestyle. Hun har også godkjent Vargfjells Marco i Norske Redningshunder og jobber nå med å godkjenne Xie von den Wilden Teufeln. Planen er også å konkurrere i Bruks og prøve litt IGP. Christine er utdannet NKK-instruktør Trinn1, FA og MH-figurant.

CogK.jpg

Trude
Hauge -Iversen

Trude har hatt hund hele sitt liv og har drevet aktivt med brukshundarbeid og lydighet siden 1990. Hun har instruktørutdannelse og har holdt mange kurs. Trude har konkurrert i klasse A i spor og rundering og har avlagt IPO 3 prøver.

Valpeutvikling, trening og bruksegenskaper hos hunder er noe hun liker å arbeide med. Trude har også utdannelse i figurantarbeid knyttet til mentaltester. Nå har Trude 2 hunder.

 

Vargfjells R- Aska konkurrerer i NBF, er avlskåret og har fått Excellent på utstilling. MH og funksjonsanalyse, A på hofter, 0 på albuer.

Vargfjells Tascha konkurrerer i NBF, er avlskåret og fått G på utstilling, mentaltestet, B på hofter og 0 på albuer.

bottom of page